Тренировъчна програма в Бутейко Център България

Кой провежда сесиите?

Тренирвъчните сесии в Бутейко Център България се провеждат само от сертифицирани от „Клиника Бутейко Москва“ методисти, които са преминали специализирано обучение по използването на медицинската технология на Метода Бутейко и притежават активен лиценз.

„Клиника Бутейко Москва“ е притежател на научното изобретение в сферата на медицината “ Метод Бутейко“ и само тя сертифицира методисти.

ВАЖНО! Моля, имайте предвид, че опитите да използвате метода, без ръководството на лицензиран методист, крият рискове за вашето здраве!

Каква е продължителността на тренировъчната програма?

Въз основа на опита ни и препоръките на „Клиника Бутейко Москва“, препоръчваме минимум 4 сесии. Продължителността на една сесия е 90 минути, която включва теоретична част и практически занимания. В рамките на тренировъчната програма ще получите и индивидуален план, разработен спрямо конкретната ви цел.

Получавате и минимум 10 консултации в рамките на 30 дни след провеждането на сесиите, като това включва наблюдение на индивидуалните резултати, както и при необходимост корекции в тренировъчния план.

В кои дни се провеждат сесиите?

Тренировъчните сесии се провеждат всеки ден, включително събота, неделя и празнични дни.

За да се включите в тренировъчна програма:

Изберете един от следните продукти:

Може да заплатите и по банков път:

BG09INTF40015081275813, Бутейко Център България ЕООД

ВАЖНО! Деца под 15-годишна възраст трябва да посещават сесиите поне с един от родителите си, препоръчваме по възможност и с двамата.

Методистите владеят български, руски и английски език.

 

Може да ни пишете и на email@buteyko.bg или да ни изпратите съобщение чрез контактната форма от ТУK

Обадете ни се на тел: +359 886 666 124

 

Call Now